Web Analytics Made Easy - Statcounter
PROSJEKTER / HOLMENKOLLTREFFET

Kolsås Rotaryklubb har hver Holmenkoll-helg siden 1981 organisert en samling av utenlandsk ungdom som studerer i Norge med Rotary-stipend.  Programmet har som regel omfattet sightseeing i Oslo, besøk på Skimuseet, å være tilskuer på 50-kilometer langrenn og hopprennet i Holmenkollen søndag, foruten to kveldsarrangementer. På lørdagen er dessuten Nobels Fredssenter og Hjemmefrontmuseet blitt besøkt. I senere år har frokost med ordføreren på Bærum rådhus, besøk på Vikingskipsmuseet, Maritimt museum og Fram på Bygdøy kommet i tillegg på mandagen.

Kolsås Rotary har vært primus motor for arrangementet, men har etter hvert fått med seg andre klubber i distriktet som støttespillere. Fra begynnelsen til 2009 ble ungdommene innkvartert hjemme hos Rotary-medlemmer, de fleste fra Kolsås RK. Etter det har stort sett Gjæstehuset på Emma Hjort vært brukt til overnatting.

De senere år har omkring 30 studenter fra hele verden deltatt. Arrangementet er i all hovedsak finansiert av Rotary, så vel vertsklubbene som Rotary Norge. 


Sosiale medier

Møteinformasjon

Møtested: Rykkinn Seniorsenter
Adresse: Hugins vei 9
Postnummer: 1349
Sted: Rykkinn
Land: NO
Møtedag: Tirsdag
Møtetid: 18:30
Møtespråk: no

Place content here

Klubbens møter denne måneden

Peismøter

2024-05-21 18:30 - 19:30

Klubbmøte

2024-05-28 18:30 - 19:30

Møtearkiv fra
før August 2022rotary lenker

Nyheter fra
rotary INTERNATIONAL:

Loading RSS...

Nytt fra Rotary i Norge

Loading RSS...

District - Rotary RSS

Loading RSS...